Sjef-de-Kok
Sjef_de_cock

Ik ontdekte samen met mijn vriend Paul dat het goede leven met heerlijke gerechten en verrukkelijke wijnen ons altijd weer verraste. Alles staat vast, maar niets is zeker.

www.restonderdelinden.nl

Jacques-Thienpont
Jacques_thienpont

“2-generaties Vriendschap en Wijnplezier”


Sergio-Herman-

Sergio_herman

De wijnen van Paul zijn zoals mijn keuken……ze hebben diepgang , zijn bijzonder en zeer eigenzinnig. De visie en het typische Zeeuws Vlaamse karakter van Paul zegt veel over zijn prachtige assortiment waar wij al meer dan 35 jaar mee werken.

www.sergioherman.com


Pierre-Gagnaire
Pierre_gagnaire

“Paul Herman is al 30 jaar een vriend. Ik waardeer zijn persoonlijkheid en zijn vakbekwaamheid. Het is iemand met wie ik een warme en vriendschappelijke relatie onderhoud.”

www.pierre-gagnaire.com


Sidney-Schutte-en-Richard-Ekkebus
Richard_ekkebus

“Ik leerde Paul kennen in 1994, in mijn tijd bij Pierre Gagnaire in de keuken toen hij nog zijn drie sterren restaurant in Saint Etienne had. Pierre kwam naar me toe een morgen met de boodschap; later stel ik je voor aan een Hollander die bij jouw vandaan komt. Ik wist toen nog niet dat hij uit ‘het centre of the world” Axel kwam, een plaatsje waar ik als jongetje vaak geweest was omdat ik daar familie op een boerderij had wonen.

Onze tweede ontmoeting was in Hong Kong in 2005, toen hij te gast was in Amber at The Landmark Mandarin Oriental, ik heb het genoegen gehad N’oncle meerdere malen per jaar te mogen ontvangen en daaruit is ook zakelijk een geweldige relatie uit voort gevloeid en vandaag een grote selectie uit onze wijn kaart komt bij Paul vandaan, voornamelijk de oudere witte en rode Bourgognes; waar hij de meester in is. Vandaag is er een hechte vriendschap en heb ook inmiddels ‘Moedere’ Adrienne verschillende malen mogen ontmoeten, en Dochter Marie-Paule maakt nu deel uit van het Amber wijn team, maar waar ik graag het recept van zou willen hebben is hoe n’oncle buzze kan geven……………  want niemand houd hem bij!”

www.amberhongkong.com

Ferran-Centelles-
Ferran_centelles

Ferran is een freelance sommelier. Hij is gevestigd in Barcelona en is de medeoprichter van www.wineissocial.com en Outlook Wine (De Wijnacademie van Barcelona). Ferran heeft van 2000 tot 2011 zijn expertise ontwikkeld in het team van sommeliers van het restaurant elBulli. In 2006 werd hij verkozen tot Beste Sommelier in Spanje (Ruinart).

“Paul Herman is een bijzonder getalenteerde, gepassioneerde en deskundige wijnscout. Ik heb vele malen de gelegenheid gehad om met hem van gedachten te wisselen en ik hou van de manier waarop hij wijnen aanvoelt. HermanWines biedt een zeer uitgebreide portfolio van extreem goed geselecteerde wijnen en ofschoon de assortimenten Bordeaux, Bourgogne en Piedmonte indrukwekkend zijn, excelleert het bedrijf ook in andere, minder bekende regio’s zoals Catalonië, Friuli en Wachau.