Beste Wijnliefhebber, Welkom op de website van Wijnhandel Herman B.V. | HermanWines.

In 1929 zag HermanWines het levenslicht. In ruim 85 jaar heeft het bedrijf zich ontplooid tot een specialist op wijngebied: niet enkel vertegenwoordigen en importeren wij wijnen van topdomeinen, maar beschikken we ook over een expertise op het gebied van oude en zeldzame wijnen.

We hebben ook een ruim assortiment in betaalbare, lekkere en karaktervolle wijnen. Jean-Louis Deparis® is onze eigen lijn waarmee wij onze klanten champagnes en wijnen van een constante en betaalbare kwaliteit bieden. Onze wijnen liggen opgeslagen in een state-of-the-art magazijn van 3000 vierkante meter oppervlakte. Een constante temperatuur van 13 graden Celsius en een luchtvochtigheid van 60 procent maken dat de wijnen optimaal bewaard liggen. Ook transport gebeurt wanneer nodig geklimatiseerd.

Derde generatie eigenaar Paul Herman en zijn zeskoppige team werken volgens de het principe van de 4 P’s: Passie, Plezier, Positiviteit en Perfectie. Wij proberen graag de wijnwensen van onze klanten te vervullen. Service staat hoog in ons vaandel. Wijn kan immers emotie zijn, met speciale herinneringen. Daarom bent u niet enkel klant, maar ook vriend, wijnvriend.

Bent u opzoek naar een fles uit een geboortejaar of ter gelegenheid van een jubileum, we hebben jaargangen op voorraad terug tot 1675. Wijnliefhebbers uit alle windstreken en van diverse pluimage weten ons in Axel (the Centre of the World) te vinden. Van toprestaurant tot bistro, van consument tot groothandel, van sterveling tot filmster, voor ieder wat wils.

Wenst u onze assortimentslijst en mailings te ontvangen, neem dan contact met ons op. Wijn is gemaakt om te drinken en genieten. Wijn leren kennen doe je door te proeven. Geregeld houden wij dan ook proeverijen. Hebt u mooie en/of bijzondere wijnen in uw kelder liggen en wenst u deze te verkopen. Neem gerust vrijblijvend contact op met HermanWines.

Tot binnenkort! Het HermanWines Team

herman wines state of the art rechterpagina