Wijnhuizen HermanWines

HermanWines heeft in haar ruim 90-jarig bestaan een gigantisch assortiment wijnen opgebouwd. De relatie met onze wijnboeren, welke in de meeste gevallen van generatie op generatie is opgebouwd, is daarom ijzersterk.

In veruit de meeste gevallen komen onze wijnen direct van de wijnboer maar wij werken ook samen met gerespecteerde négotiants/ handelaren en coöperaties.

Online is een gedeelte van ons assortiment direct beschikbaar via de webshop.

 

Bent u opzoek naar een specifieke wijn? Bijvoorbeeld een wijn uit iemands geboortejaar, een grote fles (tot wel 15L) of juist een kleintje, klassiek Europees of nieuwe wereld, grote naam of juiste een onbekende?

Hele grote kans dat wij deze wijn op voorraad hebben in onze volledig geklimatiseerde opslag en vliegensvlug bij u in huis kunnen hebben!

Vraag onze volledige prijscourant (link) aan om alle wijnen en prijzen te bekijken. Een gedeelte hiervan is alleen beschikbaar voor horeca en/of handel of een specifiek land.

Onderstaand hebben wij alle Wijnhuizen, Châteaux, Domaines, Bodegas, Weingütter, Cantinas, Wine Estates etc. waar wij mee samenwerken per land gesorteerd, klik op het land voor de desbetreffende lijst.

Let op: de lijst proberen wij continu bij te houden maar deze kan dus afwijken van wat wij nu voorradig hebben. Zo kunnen er ook wijnhuizen missen in deze lijst die wel voorradig zijn. Zoekt u een specifieke wijn? Neem dan altijd contact met ons op!