HermanWines najaar/winter wijnproeverij op 5, 6 & 7 november 2022 in Cadzand-Bad

BESTEL UW TICKETS HIER

 

Nu het, na een paar jaar, eindelijk weer mag gaan we groots uitpakken dit najaar.

Een wijnproeverij met 20 tot 25 wijnboeren (>100 open wijnen) uit Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Afrika & USA!

Spreek en proef samen met de wijnmakers zelf, volg seminars en dit alles in het prachtige strandhotel in Cadzand-Bad. Leuk om te combineren met een lunch, diner en/of overnachting in één van de restaurants of hotels op loopafstand.

(!) Alleen voor de snelle beslissers (!): we hebben op zaterdag en zondag 2 gratis seminars per dag. De eerste van 12:00u tot 13:00u en de tweede van 14:00u tot 15:00u. Er zijn maximaal 12 tickets beschikbaar per seminar. Boek deze seminars samen met u tickets in de ticketmodule. OP = OP!

Er zijn legio restaurants van strandpaviljoen tot bistro en zelfs ** Michelin. Ook qua overnachtingen zijn er veel mogelijkheden op loopafstand van vakantiepark en camping, B&B's tot **** superior hotels. Zie tips onderaan deze pagina.

Een toegangsticket kost €10,00 (+€1,00 servicekosten). Bij aanschaf van een ticket ontvangt u een kortingscode van €11,00 bij een minimale orderwaarde van €150,00 (geldig tot en met 30 november 2022). Het ticket is in dat geval dus gratis!

Om iedereen de ruimte en tijd te geven werken we met tijdsloten. Als u een ticket van 11:00 tot 14:00u aanschaft dan verwachten wij u om 11:00u in Cadzand. U heeft ongeveer 3 uur nodig om alles te proeven. Na 15:30u kunt u niet meer deelnemen aan de proeverij.

Let op: dit is een 18+ event, kinderen zijn helaas niet welkom!
HORECA (7 NOV) & WINE PROFS (5, 6 NOV): alleen op uitnodiging, hiervoor graag contact opnemen.Wij zijn ontzettend trots op onze prachtige regio Zeeuws-Vlaanderen. Om optimaal te genieten geven wij u hierbij een paar waardevolle tips om er, naast de proeverij, een mooie dag of heerlijk weekend van te maken!

Eten en drinken
Restaurant & bar Blueness @ Strandhotel Cadzand-Bad
Restaurant Pure C ** Michelin @ Strandhotel Cadzand-Bad
Restaurant AirRepublic * Michelin - 5 min. lopen
Restaurant Zilt & Zout - 10 min. fietsen
Restaurant L'angolo Cadzand (dorp) - 15 min. fietsen
Restaurant Grenzeloos Retranchement - 15 min. fietsen
Bistro Beaufort - 7 min. lopen
Strandpaviljoen Moio - 10 min. lopen
Strandpaviljoen De Piraat - 5 min. lopen
Le Sommet @ Hotel de Blanke top
Overnachten
Strandhotel **** (eventlocatie zelf)
Hotel, Spa, & restaurant de Blanke top ****S - 7 min. lopen van event
Panta Rhei (pension/ budgethotel) - 2 min. lopen van event
Roompot (vakantiehuisjes) - 10 min. lopen van event
To do
Strandsporten @ Moio Beach
Scooter of fiets huren bij Rent en Joy
Shopping in Sluis - 15 minuten met auto
Shopping in Knokke (BE) - 15 minuten met auto