🏛 Factuur, BTW en accijns

PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN ZONDER ACCIJNSNUMMER

Alle wijnen die HermanWines aan particulieren én bedrijven ZONDER een 🇪🇺 accijnsnummer in zowel binnen- als buitenland verkoopt zijn onderhevig aan 🇳🇱 BTW (21%), accijnzen en overige wettelijk verplichte belastingen.

Wij geven de BTW, accijnzen en belastingen volledig conform 🇪🇺 wetgeving voor u aan in de lidstaat van afname/consumptie.

Alleen Nederlandse bedrijven kunnen een factuur op de bedrijfsnaam ontvangen (na aankoop) met daarop de vermelding van het PO-nummer, extra vermeldingen (o.a. relatiegeschenken) en/of uw BTW nummer. U kunt al deze details in het winkelmandje invullen in het veld 'opmerkingen'.

Voor Belgische bedrijven kunnen wij alleen facturen versturen bij aankopen boven de €500,00 per bestelling. Dit in verband met de extra kosten voor de verplichte accijnsaangifte die wij moeten verzorgen voor levering aan een Belgische firma. Neem hiervoor contact met ons op alvorens u de bestelling plaatst. Na het plaatsen van uw online bestelling kunnen wij geen aanpassingen meer doorvoeren.

HORECA & WIJNHANDEL (met én zonder accijnsnummer)

Deze bedrijven kunnen in veel gevallen exclusief btw en soms ook exclusief accijns bij ons inkopen. Dit zijn klant specifieke mogelijkheden en afspraken die vóór de eerste bestelling worden besproken, neem hiervoor contact met ons op.